Dapat Surat Chenta Lahh

Friday

Assalamualaikum,
yuhuuu, aq dpt surat chenta lahh..
korg pnh dpt..??
pnh..!! ohh ok x pa..heee~ 
tp zmn skunk yg serba moden ney
surat chenta owg x main dah..
skunk apa2 trus sms,mms,call, n mcm2 cra lg lahh..
aq sndri x pnh dpt surat chenta..huhu..

tp arie ney aq dpt surat chenta ok..!!
sila jelez cpt..huhu... :p
nak bca tak surat chenta tu..
n nak taw ke sapa penulis surat tu..
bley bca bwh ney
.
Kepada Nurul Syifa Aini aka Kate,

Awaklah puteri saya hari ini sebab kita ibarat Kate dan William yang kawen harini. Blog awak yang pinky gitu telah membuatkan hati saya berdebar-debar dan saya telah terjatuh hati melihat blog awak yang dihiasi watak-watak Hello kitty secomel awak. Saya tak mampu nak hadiahkan cincin nilam biru seperti William hadiahkan kepada Kate tetapi saya hanya mampu sematkan link blog awak dekat blog saya. Semoga link blog awak ini akan tersemat rapi dalam blog saya ini dan berkekalan hingga ke akhirnya. Akhir kata terima kasih kerana sudi bersama-sama saya dalam blog yang tidak seberapa sempurna ini dan harapan saya semoga awak kekal bersama blog saya ini.

Yang sengal
Mr. Mind aka William


Nurul Syifa Aini, sedap nama secantik tuan punya badan. Siapakah yang aku maksudkan ni? Awek baru? Adik angkat? Kakak angkat? Classmate? Bakal bini?

Comelkan? Dah macam Hello Kitty kat tepi tu.

Jawapannya semua bukan sebab Nurul Syifa Aini ni ialah follower ataupun dalam bahasa melayunya pengikut ke-500 blog ni. Tahniah diucapkan sebab jadi pengikut ke-500 blog ni walaupun blog lain dah beribu-beribu pengikut tapi takdelah berbangga macam aku ni yang baru dapat 500 pengikut. Ada aku kesah yang penting blog ni dah ada 500 pengikut tapi yang benar-benar fanatik tak tahu ada berapa orang, entah-entah aku yang syok sorang. Akhir kata terima kasih kepada semua yang sudi follow blog aku ni dan terimalah flying kiss daripada aku ni. Kepada Nurul Syifa Aini jangan marah-marah gurau jer, mampos aku kalau pakwe dia baca.


 dah bca kan..sweet mcm gula2 kapas kan
surat chenta tu..hihi
ok aq rsa aq dah x perlu terangkan knpa 
lg aq dpt surat tu kan.. :p
apa2 pown tysm Mr.Mind a.k.a William
coz sudi uat entry khas ney tuk sy..heee~ 
malu youu(gedik)...kikiki ^_^

ok ney jew tuk arie ney..
jmpa lg..ok baii.. :)

p/s: credit to Mr.Mind.. :)




5 ulasan:

AnNa AzHaR said...

meoww2..syfa aq bca t'snyum ja entry nei..hikhik.. :)

Nurul Syifa Aini said...

hehe..sweet kan..lalala.. +_+

MR. MIND said...

tq sudi mengopy, hehehe

Nurul Syifa Aini said...

mr.mind: hihihi.. tq gak coz bg kopi eh clp bg copy..lalala...

aiman rashidd said...

thanks :) done follow you !! terus kan mnulis ok ! enjoy your days :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah