BERSAMBUNG......

Saturday

Assalamualaikum,
yeeehaaaa, hari ney dapat update lagi..
ok2 meh aku sambung cita dari  entry nie..hehe
sebenarnya aku sangat2 b'syukur mby tahun ney 
tahun tuah buat aku.. sebab apa yang aku nak semua dah dapat..
apa yang aku nak?
ok sini aku list kan benda2 yang aku nak..

1) laptop 
2) handphone
3) camera

walaupon camera yang aku dapat 
bukan lah camera DSLR(insyaallah ada rezki taun dpn nk cmra tu plk)
cam korang yang lain tapi dengan camera ada sekarang dah buat aku 
hepi..

sebelum tu aku nak b'terima kasih buat abang aku
sebab hadiah kan laptop untuk aku..heee~ :p
dan b'juta2 terima kasih buat abah 
sebab beli kan aku moto(masa nak g belajar hari tu),
camera n fon baru..kiki ai sukeee sangat tauuu..haha

laptop apa aku dapat.?
sini aku tunjuk kan..
urmm aku dapat yang macam atas ney jewwwwww... :)
aku tetap suka ok.. janji ado..kau hado..? ngeh3x..

camera pulak?
camera aku dapat yang macam atas ney..
ok lahh kan dari tade..!!!

dan last sekali fon.?

ok la tuhh walaupon bukan
blackberry janji ada rupa sikit2 kan..hahaha
janji aku ada..kiki

taraaaaaaaa ney apa yang aku kata dekat atas..
nanti ada yang kata aku tipu pulak..
gigih tawww aku tangkap..haha :p

ok ney je cita asal dari entry nie..hehe
bukan nak menunjuk2 juz nak kongsi dengan korang 
semua je.. lagi pon ney blog aku, suka hati lah 
kan nak cita pasal apa..huhux :p

ok lahh tak larat nak taip lagi..aku stop
dekat sini dulu..jumpa di lain entry(insyaallah klo panjang umo)
take care..bui3x..

ehh t'sesat dekat sini pulak pic aku..haha..ok bai.. :p








4 ulasan:

cik hani said...

wahh..bestnya dia...dapat 3 gadjet tu..

Nurul Syifa Aini said...

@cik hani

huhu tu pon abg dgn ayh kasi.. :)

hamzah ian said...

nak phone tu.. waaaa

Nurul Syifa Aini said...

@hamzah ian

xbest mna pon..biasa ja nset tu..huhux

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah