Petanda hubungan bakal berakhir

Thursday

Assalamualaikum, hye,hye aq x p'cya CHENTA...!! wah ttba plak kuar lgu Liyana Jasmay..hehe... ok2 aq psti yew ada yg t'sentap n agk pelik ya tb2 tjuk entry aq ney Petanda hubungan bakal berakhir..!! yala mst korg pnh alami pkra2 yg aq akan tls pas ney kan..!! hubungan sekian lama t'jalin tb2 dilanda badai.. time tu msti korg juz t'pikir si dya mla menunjukkan tanda CURANG atau berlaku sesuatu d luar jangkaan..! so aq nak share ckit panduan mmbantu korg mengesan  lebih awal bibit p'pisahan sblom korg berasa lg t'luka..!!

Antara tanda hbngan bakal b'akhir bila korg dan si dya sering b'gaduh disebabkan pkra remeh..Bila sekali-sekala mngkin x pa tpi bla dah kerap sgt b'gaduh ia mngkin petanda bahaya,..korg byangkan pkra sekecik semut mnjdi sebesar gajah b'mkna ada pkra yg korg suma tkut tuk hadapi..Aq nak tnya ckit adakah sebab tkut b'terus-terang dgn owg len  mngenai p'pishan mmbuatkan korg suma still b'sama...ada ka yg t'jdy mcm ney.??Aq psti ada yg t'jdy mcm ney kan..yala mst ada yg malu ngn kwn2 kapel bgai nak rak dh tu ciap b'taun2 tupp2 korg dh b'pisah ngn bf/gf korg..!! 

Selain tu jika psngan korg tb2 mnjauhkan diri dari korg aq rsa korg ptut berasa risau.. cth pling mudah bla si dya sukar tuk di hubungi melalui hp.. dan juga bla si dya seronok melakukan aktiviti t'tntu seorg dri sdgkan dulu korg sllu b'sma... so ney jew aq bley kngsi kan tanda2 hbngn bakal b'akhir.. ermmm ada ka tnda2 ney lam p'hbngn korg skunk...klo ada cba la b'tolak ansur dan dduk b'bincang...selagi korg rsa hbngn korg bley diselamat kan korg b'usha lah.!! x da rugi pown...!! jgn menyesal di kmudian arie suda.!!

Tapi klo korng rsa korg dan si dya mmg dah x sehaluan  ttapi  korg still ada rsa prsaan syg pda nya  ketahuilah stelah b'sma yg baru aq psti korg akan merasa lbih bhagia drpda apa yg korg rsa skunk..!!

Ney lah hukum alam yg ptot disedari.. psikologi mnusia sntiasa ingin kan yg t'baek ..Cinta mmg bley mmbunuh..Dan karna cinta gak kta hdup dlm kesedihan..tp..tp..tp... kta b'hak tuk mndpt kbahgiaan dripda owg yg btoi2 menyayangi dri kta seada nya kan..!!? 

p/s; tuk si day yg aq cnta jgn lukai atie ku..huhu :)
kay daa... (。❤‿❤。)

2 ulasan:

renjerkabloi said...

renjer pun di ambang perpisahan uwaaaaaa.. aku sayang kamoooooo!!!!!!:(

KHAIRUNNIESA said...

hurmm..ssh bila ckp pasal cinta..skang ni tkt nk bercinta sbb tkt nk hadapi cm tajuk entry u..ehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah