muncul kembali =)

Friday

Assalamualaikum,yuhuuu apa kabar korang semua..lama sangat aku tinggal kan blog neh.makin lama rasa macam malas nak aktif macam dulu lagi..  yala bagi yang tahu aku sekarang dah sambung belajar life aku memang sibuk la,.lain sangat dengan kehidupan time sekolah dulu tak pon masa sebelum pegi study ney..kalau dulu dekat sekolah kadang2 keja rumah yg cikgu bagi tak buat(ok fine aku la tuh) tapi bila dah masuk alam neh semua keja kena buat dengan sebaik mungkin.tak boleh malas2 lagi, nak tak nak tetap kena buat..!!

Dan bila dah ada di tempat baru ney,memang kita akan b'jumpa dengan orang2 yang lain latar belakang nya..! ada yang menyenangkan hati, tak kurang juga yang bikin panas hati. macam2 ragam orang di sekeliling kita.. tapi yang aku tak suka skali bila jumpa dengan orang yang sembang kemaih(ckp besar) + suka dok menipu..agak2 la nak buat cita pon, benda kalau kata tak dak tak pa bukan orang nak mengata tapi tak payah dok cakap kau ada ney,kau ada tu padahal apa pon taraaaaaaaa..kau buat macam tu orang lagi tak suka..urghhh aku memang macam nak lempang je orang macam tu.dah la jenis perasan bagus tu satu hal.macam2 betul kau ney..

ok lah aku pon dah tak tahu nak taip apa lagi..entry kali ney lebih kepada luahan hati aku selama aku ada di tempat orang saja..mby lagi jarang kot aku nak update at blog ney.dulu rajin la juga aku nak update tapi sekarang macam dah malas sikit..ngeee~ tapi aku tak kan stop tuk b'blogging lah..aku still sayang dengan blog kityy aku ney cuma aku akan lebih jarang update saja..apa2 pon thanks pada yang sudi folo blog aku neh..ok lah aku dah mengantuk esok nka pegi mandi sungai dengan kwn2 aku..aku balik cuti kejap so nak lah juga jumpa kwn2 at gurun ney..rindu kot..hehe.ok lah panjang umo b'jumpa lagi di lain entry..kiki. :p bai2

4 ulasan:

Aida Azryn said...

hehe.. aida pun suka hello kitty. :)

Nurul Syifa Aini said...

@Aida Azryn

hehe.. =)

Zairul's Reflection said...

follow dah....follow me back..bru nk mula...http://zairulakmal-dpli.blogspot.com/

Zairul's Reflection said...

follow dah...follow me back yer..bru nk mula ni..http://zairulakmal-dpli.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah