makin menyampah pulak aku dengan dia ney!!!

Monday

Assalamualaikum,ok hari ney aku dapat update lagi blog aku..ney pon pinjam laptop orang jap..aku dok sini mana ada laptop sendiri..dekat rumah aku pakai pc ja..laptop abang aku pon aku tak sentuh..ok2 aku bukan nak cita pasal laptop tapi aku nak luah rasa tidak puas hati aku dengan budak sebilik dengan aku ney..

ok fine aku bukan lah nak berkira harta benda aku, aku pon faham bila dah dok sekali ney boley la nak bagi pinjam or kongsi sikit2 barang n makanan kita tapi kalau semua makanan aku hang rembat apa kejadah nya woii.. hang siap boley kata "makanan kami beli ney tak habis2 lagi pon"..watteeeee ney yang aku nak mencarut ney..hello cik kak macam mana makanan hang tak habis2 kalau semua aku punya hang rembat..meggi aku mula2 hang kata nak try rasa, ok aku bagi lah mby hang tak penah makan meggi tomyam KOT tapi lepas tu hang kata nak makan lagi ok lahh aku bagi lagi..dah tu milo aku pulak hang rembat..tak pa lah aku bagi lagi, sekarang beras aku pulak hang dok guna padahal aku tak makan pon nasi hang masak tu..!! beras yang hang beli 5kilo tu hang tak mau guna pulak..ya allah agak2 la wey..tadi hang main makan ja roti orang lain..aku tau la hang suka makan roti jangan la p makan orang punya..atoii masalah toi..!!

aku sebenar nya dah meluat dengan gelagat hang tau dak..kalau dak2 dalam kelas makin meluat dengan perangai hang ney kan pulak aku yang tiap hari dok mengadap muka hang..sori la kawan aku dah mula benci dengan hang lahhhhh....!!!! aku bukan nak b'kira barang2 aku tapi hang ney jenis tak sedar diri..dah la awal2 dulu hang sembang kemaih(cakap besar) kata ada ipad lah,hanset touch screen lah apa lah tapi haremmmm non hado..cakap ja besar..barang2 dalam rumah ney pon aku yang bawa,mulot hang tu kata nak bawa tu la ney lahh tapi habokkkk pon taraaaaa...urghhh benci nya aku dengan orang macam ney..

err sori lah korang semua entry aku kali ney agak kasar,aku dok sini aku tak tahu nak luah dekat sapa..aku pon bukan lah nak sangat kutuk or mengata dia ney tapi bila dah semua benda orang dia nak guna mampos la camtu kan..aku pon bukan nak b'kira sangat tapi dah sampai macam ney agak melampau lah..aku malas nak kata apa, aku lebih suka diam ja..kata satgi kecik hati n tarik muka pula..susah la macam nie.. +_+

kay lah aku taip panjang2 dah la dia ada dengan aku ney..hehehe kantoi kang..hahaa..kay lah sori lah buat korang baca entry aku yang entah apa2 lagi..kay bai2.. =)

2 ulasan:

Nur Saina (AntooUngu) said...

sshnyer dpt roomate mcm ni...saba la yer..

btw, dah sggh n follow blog comel awk ni, dtg sggh sni plak yer =)

http://antooungu.blogspot.com/

Nurul Syifa Aini said...

@Nur Saina (AntooUngu)

thu xpe..skit atie btul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah