Blog kau sakit ke?dah x syg aku ek?

Wednesday

Assalamualaikum,
aku skrang tengah fening dgn blog aku ney..
adoii...!! blog2 kau knpa? sakit ke? kau dah x syg
aku ke?? knpa kau asyik meragam seolah2 kau mcm bby yg bru lahir..
padahal aku dah lama lahirkan(4bulan) kau.sob..sob.. Y_Y
tlg la jgn sakit kan pala hotak aku pikir kan masalah kau.
sebab aku mmg x kan tahu apa punca sakit kau ney..!!
korg nak tahu blog aku ney sakit apa..??
tgk bawah ney
.
.

ha tgk neh..!! korg tahu ke napa jadi mcm ney..?
sapa2 boley tlg bagi tahu tak knpa jdi mcm ney..
err wahai blog yg aku syg kau jgn la buat perangai mcm nie..
aku susah hati taw..aku harap jap lagi kau ok laa.. T_T
sob..sob.. Y_Y kay lahhh korg aku nak g merajuk plak
dgn blog ney...ingat dya jew boley buat 
perangai aku pown boley...ngeee~
ok bai.. n_n



                               

7 ulasan:

Aliana Ruhizat said...

saya punya pn jadi macam ni jugak td T___T bukan td je, selaluuuuuuuu

Nurul Syifa Aini said...

aliana: sma laa..sllu jdi cm tu.. :'(

AiDa AzRyN said...

same la.. blog aida pun jadi camtu gak.huhu

forever love said...

nk unfollow forun tue kan..

kat bawah reading list tue.. ada manage, klik manage, then cari forum sahabat blogger,then klik setting, akan keluar pop up windows, klik stop following this site, then klik yes

Nurul Syifa Aini said...

forever love: tysm sis..urmm dah bley dah.. :)

Nur Suhada said...

Sy datang sini ^_^

WanaTheVampire said...

dont worry,, blog sedang di dalam ubah suai,,he3 mungkin pemiliknye sedang mengubah suai laman sesawangnye<-----Ceh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah