Nie pendapat aku je.!

Friday

Assalamualaikum,
hurmmmmm(mengeluh jap)..
aku tengah bosan sangat2 ney.. whistling
so aku saja nak tulis apa yang aku rasa jew.
aku penah gak baca entry blogger2 t'kenal
yang di serang oleh makcik anon dan pakcik anon..monkey
kadang2 aku sendiri sampai takut nak terus b'blogging ney.
mana lah tahu satu hari nanti aku pon kena nasib yang sama.. worried
ayat2 n kata2 yg anon tu tulis memang biadap n kasar lahh..
aku sendiri pelik kenapa lah nak cemburu dengan orang lain..
semua orang b'mula dari bawah.. mana ada yang awal2 terus di kenali..
yang pelik nya asal anon2 tu tak serang masa awal2 orang tu
mula b'blogging.. bila dah sampai tahap orang tu di kenali
mula nak kutuk, maki, hina orang lain..
aku kadang2 baca pon angin gak..angry rasa macam  nak bagi lempang 
cap kaki kuda je, tengok anon2 tu komen..ngeh3x.. big grin
macam mana la blogger2 lain boley sabar kan..
kalau aku yang kena perhhh memang nangis tak b'lagu lah..hoho  crying

persoalannya sapa anon2 tu.confused bila di fikir2 kan balik
kenapa anon2 tu marah, maki tak tentu hala..
padahal kenal pon tak kan..I don't know so apa yang aku nak kata
mby anon2 tu orang yang korg kenali.. senang kata orang sekeliling korg gak..
kenapa aku kata macam tu..? entah la cuma hati aku je
kuat kata kemungkinan besar anon2 tu orang yg korg kenal..
mby kawan korg sendiri.. yala kita mana tahu hati manusia ney..
kadang2 cemburu dengan kelebihan orang lain..
tak boley tengok orang lain happy atau lebih sikit..
ada je yang menyakitkan mata mereka..huhu chicken
bagi aku tak payah la nak buat perangai macam tu..shame on you
dah la datang serang blog orang dengan kata2 yang menyakitkan hati..
dah tu tak berani tunjuk kan diri yang sebenar..!!
kalau la bran sangat tunjuk diri tu..bring it on
baru aku tabikkkk springgg coz berani komen and tunjuk kan diri..!!

kay lah aku tulis panjang kang anon2 di luar sana baca
tak pasal2 blog aku pulak dorg serang..khakha...laughing
dah la aku masih baru lagi dalam dunia blogging ney..ngeh3x..batting eyelashes
kay la jumpa di lain entry pulak..hehe blushing
babai.. dancing kiss

p/s: aku mintak maaf kalau ada yang tak senang dengan entry ney..aku juz luahkan apa yg aku rasa je..jangan marah ek..hehe peace sign






6 ulasan:

rara pinkmafia said...

dik sllu nya anon ni terdiri dr kwn2 yg rapat ngan kite n yg kite kenal jugak.

Nurul Syifa Aini said...

@rara pinkmafia

btul tu..sy pon rsa mcm tu gak..

miss nuratikah eika said...

kite bru je kne mggu lepas :(
dyer ckp blog kite mcm ba*i
huaaaa:'(

Nurul Syifa Aini said...

@miss nuratikah eika

yeke?? sabar je lahh yew.. =)

Ashraf Jalil said...

jemput join contest =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

Muhd Fadil said...

anon? emm.... rasanya takyah takut kot kat diorang.
adakalanya anon tu terdiri dari kenalan yang terdekat gak.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah