KENAPA SAYA SAYANG BOYFRIEND SAYA?

Friday

Assalamualaikum,
ermmm hati aq t'tarik2 tuk join contest ney..
sejujur2 nya skunk aq dgn si dya dlm mood agk tidak ok.
huhu..knpa biar lah aq dgn si dya n owg yg t'libat jew 
yg tahu knpa..memandangkan aq dgn si dya msih b'status
couple so aq harap aq msih bley di terima tuk join contest ney..
dan aq gak b'hrap dgn wujud nya contest mcm nie,
 kami kembali sprti dlu.. :)
sebab aq sedia memaafkan si dya wlaupown
hari tu aq ada tls di fb " tiada maaf buat mu pakwe".. ^_^

kenapa aku sayang bf aq..??
dah nama pown bf mesti lah syg kan..
knpa korg x syg ek pkwe/awek korg..??
tp betul aq mmg syg sgt2 bf aq..
usia p'knln kami bkn la sehari dua..
14.02.2011 genap 5 tahun aq b'sama,
aq b'kwn, aq mengenali dan b'cinta dgn si dya..
tipu lah kalau aq kata p'hubungan kami ney 
ok jew memanjang.. memang bengkang bengkok gak
la nak bentuk dlm p'hubungan kami ney..
so faktor sudah lama b'sama gak buat aq
syg dkt dya sbb aq dah tahu perangai
dya macam mana.. dan dya gak sudah paham 
aq neh mcm mana.. paling buat aq b'tambah syg dkt 
dya bila aq membebel atau tengah marah dya 
lebih rela diam dulu daripada turut buat bising bila aq
tgh hangin...kang ada gak yg b'sepai kang..huhu
dan apa yg boleh aq kata kan aq mengaku 
aq mmg syg sgt2 bf aq walaupown kami dlm
mood yg tidak ok skunk dan si dya pown tgh
 dlm usaha tuk pujuk aq balik tp aq x pnh b'henti menyayangi nya..!!
aq akan terus p'tahankan p'hubungan ini,
selagi aq b'gelar kekasih nya..!!
dan tuk pengetahuan korg dya ada lah cinta
p'tama aq dan aq b'doa smoga dya jua 
cinta t'akhir aq..insyaallah.. (:
dan aq b'harap kesilapan hari tu tidak
berulang kembali..!!!

err panjang x aq tls neh..hehe.. 
nak tgk gmbr..??

aq nak tag spa ek..??
memandangkan kwn2 aq x rmai yg ada blog 
aq bley tag 3 owg jew..
korg nak join bley boleh klik sini..
ok bai.. :)

4 ulasan:

syi mehdi said...

omg..da 5 tahun..congrats dear..jgn gaduh2..semua benda blh diselesaikan syg..thanks sb join contest kita ni..gud luck :)

Nurul Syifa Aini said...

syi mehdi: hehe tq dear sbb ada kan contest mcm neh.. :)

ferra said...

WAHH 5 TAHUN. RESPEK LAH!

Nurul Syifa Aini said...

ferra: tima kseh..hope p'hbungan kmi b'kekalan slma nya..amin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah