errr asal jadi macam nie? tolong!!

Tuesday

Assalamualaikum,
ok sekarang dah dekat 3.30 pagi dah..
aku tak boley tidur lagi ney.. tak tahu la kenapa sejak dua
menjak ney susah sangat nak tidur.. sad
selalu lepas subuh baru la boley tidur.. straight face
aku pon tak tahu lah apa yang aku fikirkan sangat.!! crying
arghhhhh.. abaikan je lah..!!
bukan ney yang aku nak cerita kan..
aku tengah tension dengan blog sekarang ney..
asal la sekarang asyik ada problem je??
kejap tak boley sign in kejap boley..
adoiii pening aku... frustrated
kalau pasal kena tukar email kita tu aku punya memang 
dah guna gmail pon..!! I don't knowrasa nya tak payah nak ubah 
apa2 lagi kan.. tapi tadi lepas aku masuk kan email
and password terus jadi macam bawah ney
.
.

urmmmmm korg semua tahu tak kenapa jadi macam ney?
aku ney bukan teror and tahu sangat kalau blog ney ada problem!
main tekan jadi kot lain pulak.. sad
lepas aku cuba guna mozilla boley pulak
sign in dengan elok.. so sempat lah aku update entry pasal ney. tongue
tapiiiiiiiiiiiii tak lama lepas tu(aku sign out) aku nak cuba
sign in balik jadi macam atas tu balik..uawaaaa apa pasal neh..? crying
aku try guna balik google chrome boley
 tapiiiiiiii jadi macam bawah ney pulak
.
.

kenapa jadi macam ney pulak..?
selalu lepas sign in terus ke dashboard kita macam ney kan


sumpah aku memang tak tau nak buat apa,
sekarang boley pulak aku guna macam biasa.. whew!
aku takut lepas aku sign out nak on balik tak boley pulak.. surprise
ayoyo siapa2 boley terang kan untuk aku tak kalau
jadi macam tu balik aku nak kena buat apa? nerd
aku dah makin sayang dengan blog aku
sekarang ney..huhu blushing
hope ada yang boley tolong jelaskan untuk aku ye.. smug

errr kay lah macam panjang pulak entry au kali ney..huhu whistling
kay baibai.. kiss selamat pagi semua.. dancing


6 ulasan:

Akulah Pak Lan said...

Blogspot latety byk masalah

shiema sufian said...

shiema pon jadik mcm tu. shiema view belog dulu baru boleh sign in. adeeh. tataw kenape :(

WuMing said...

Try tukar Browser tengok... Hai... Dah follow WuMing ker?

Nurul Syifa Aini said...

@Akulah Pak Lan

yeke?tapi tgk owg lain mcm biasa je..ok je.. =(

Nurul Syifa Aini said...

@shiema sufian

urmmmm...asal la jdi mcm tu kan..

nelly said...

kita sama
=='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ✿ Bicara Hati✿
Design by Princess Nabilah